Saturday, 14 July 2012

~~@ week 2 & week 3

wahhh lagi seminggu lagi nak abish praktikal...huhuhu.. sedih plak rasenyeee..but at the same time rase excited plaks i nak balik kelate..windu kg halaman sy.. ermmm terpakse tinggalkan my dokter kat sini..bye2x awak :(


xnak sedih2x rasanya dah lama x update blog~ xsempat.. bz sgt~ xmenang tgn sy ni haaa..ermm report pom lom settle lagi.. @___@

teman2x sy dah siap ke wat report tuuu? hope siap n dipermudahkan ea..amin

Mahkamah Majistret Selayang


nan, cik aim & victor~

anis dgn baju kebayanya~ 
Add caption

dd&ecah
sempat lagi bergambar~huhuhu almaklumlah 1st time masuk mahkamah kan~hihihi


Perkampungan Orang Asli
 
 Nan~ peace to olls 



persekitaran perkampungan org asli


tok batin


peace lagihh~huahuahua


victor selalu kene buli ngn kami berlima..tp kami selalu bimbangkan victor~ hehehe


en fakaruddin & en najmi says tqvm to tok batin coz dia sanggup panjat pokok moktan tuk kami~


en anip amek darah anak2x org asli~ xsakit2x hehehe


tok batin.. tok batin terima kasih banyak2x tau..kami terliur tgk buah moktan yang merah ranum..nyum2x.. :D



ensem x saya? nak berkenalan? xleh2x sy dah kawen~ sporting giler pak cik ni..suke2x


ni lah wife pak cik ni..sweet kan? very sporting & friendly~ i love this village lahh~hehehe :D


haaa ni akak ape nth (lupe sudah namenye) & bapak mertuanya.. b4 nak amek darah pak cik ni cakap aduhhh aduh sakit..hehehe ni after amek drh still cakap sakitt..hehehe sweet~


SELAMAT TINGGAL SEMUA~ <3


*banyak lagi picture tuk this weeks..t ade mase sy upload lagiiii~hehehe nak mandi satt..hukhukhuk

No comments:

Post a Comment