Saturday, 30 June 2012

PRAKTIKAL lagiiiiiihhhhh at PKD GOMBAK

Week 1;

dalam minggu ni dah mcm2x dah kami wat..best sgt praktikal kat sini..staf kat sini sgt best & suke berkongsi pengalaman diorang~terbaiklah~kemungkinan next week ad student dr UM masuk sini..but im not sure lah that story is true or not kan..minggu ni sgt bz, selalu balik lambat, berdepan dengan pekedai2x yg kene tutup premis mereka..sgt memeningkan kepala i! sampai demam i! @___@
ape2x pun kami tetap ceria
opss cik aim n victor sakit mata..maybe sebab kurang tido @ SBS (sick building syndrome) 
*^___^*
cik dd & cik echa
kami datang awal =) kul 7a.m dah sampai~

cik dd, cik echa & cik nan

cik anis (tukang bawak keter) & cik aim

cik nan & incik victor

cik fatimah (a.k.a akak fatimah) ppkp food & cik anis
time ni tga tampal notis penutupan premis

cik aim with notis penutupan premis

cik aisha & cik echa
name same~same2x comel ;)

banyak lagi pic sy nak upload..tp x berkesempatan lagipun pic byk lam lappy cik nan..xlupa juga pada encik ahmad, encik sabri, encik fadhil, encik najib, encik dziadan, akak fatimah, akak azima, akak azrin, akak ina, akak aisha...wahhhh ramai lagi...t next post lah plak...

~semoga sahabat2x sy ni tabah & rajin berpraktikal ya! selamat berpraktikal tau *___* jgn malas2x okey! 
hehehe

to cik mimiey kami semua kaaangan bangat sama kamoo...sekali-sekali tu dtg lah melawat PKD Gombak ni..hikhik..suh PKD pasir mas wat lawatan kat sini..leh xoxo (means hug&kiss) kekekekek


No comments:

Post a Comment